#1 Syy Miksi Jotkut Epäonnistuvat Ja Toiset Onnistuvat

Jos olet väsynyt tekemään kovasti töitä, ehkäpä ahkeroit kesälomallakin, mutta silti et koskaan tunne että olet tarpeeksi, tai että saat aikaan vaikutuksen jota todella haluta – jatka lukemista …
 
Ehkä olet myös panostanut jo tuhansia euroja kursseihin ja ohjelmiin, jotka lupasivat muuttaa elämääsi tai kasvattaa yritystäsi, ja ne näyttävät saavan ihmeitä aikaan kaikille muille paitsi sinulle… Tunnet olevasi vieläkin jumissa.
 
Kuulostaako tutulta?
 
Ainaskin minulle tapahtui näin aikaisemmin … Kun aloitin yrittäjänpolkuni, ajattelin että asiat lähtevät rullaamaan vuoden sisällä … Mutta päädyinkin käyttämään tunteja tuntien jälkeen erilaisten ohjelmien opiskeluun, mutta en koskaan tuntunut saavani haluamiani tuloksia … Tunsin kateutta kun muut osallistujat kertoivat menestystarinoitaan. Toisille kaikki vaan tuntui olevan niin helppoa mutta minulle kaikki oli niin vaikeaa! Aloin pohtia, että onkohan minussa jotain hirvittävästi vialla. Siksi yritin vieläkin kovempaa, mutta jatkoin samaa rataa uudestaan ja uudestaan.
 
Asiat eivät muuttuneet ennen kuin löysin salaisuuden miksi jotkut epäonnistuvat kun taas toiset onnistuvat.
 
Jos olet yrittänyt kovasti, haluan kertoa sinulle, että sinussa ei ole mitään vikaa ja et ole yksin.
 
Nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että karma on toiminnassa! Olet kohdannut karmisen haasteen, ja koska luet tätä viestiä, olet valmis vapautumaan vanhoista toimintamalleista ja tästä karman haasteesta. Ne pitävät sinua kiinni vanhassa ja junnaat paikollasi etkä pysty luomaan liiketoimintaa ja elämää josta unelmoit.
 
Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse enää kamppailla ja yrittää selvittää tätä yksin.
 
Jos haluat aloittaa uuden polun ja luoda haluamasi liiketoiminnan, elämän ja tulevaisuuden, olen täällä sinun apunasi! Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä nyt on asettaa vahva aikomus.
 
”Olen valmis saamaan menestystä yli odotusten.”
 
Huomaa, että käytin sanaa ”saamaan”, koska se voi auttaa pois puurtamisesta. Kyllä, meidän on toimittava, mutta meidän on myös oltava valmiita vastaanottamaan työmme hedelmät!
 
Jos haluat luoda unelmiesi liiketoiminnan ja elämäntyylin, kehotan sinua asettamaan aikomuksen kommentoimalla KYLLÄ tähän postaukseen.
 
Valmistaudu kokemaan menestystä yli odotusten!

Pidetään yhteyttä!

Vastaa