Mitä sitten tapahtuukaan…

Haluatko suunnitella asioita? Mutta mitä tapahtuu, kun asiat eivät mene täsmälleen suunnitelmiesi mukaan?
 
Viime kuussa oli Mercury retrograde, jota suomeksi tituleerataan Merkuriuksen perääntymisenä. Se jatkuu aina toukokuun kolmanteen asti … Jos et tunne astrologiaa, saatat haluta tietää tämän jutun! Olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota näihin jaksoihin, jotta voin lisätä myötätuntoa itseäni ja muita kohtaan. Kaikki planeetat menevät taaksepäin, mutta Merkurius näyttää vaikuttavan ihmisiin paljon enemmän kuin mikään muu. Miksi niin? Se voi aiheuttaa että kaikki kommunikaatioon liittyvä on vaikeaa, selkeästä ajattelusta puhumiseen, ja matkaan mahtuu monia väärinkäsityksiä. Asiat tuntuvat jotenkin menevän taaksepäin. Myös sähköiset laitteet voivat temppuilla ilman syytä!
 
Viime kuukausi oli minulle haastava viestinnän suhteen ja kohtasin paljon ongelmia erityisesti internet-yhteyden kanssa. Aivan yhtäkkiä, internetin nopeus putosi ja sivut avautuivat erittäin hitaasti. Nopeus ei riittänyt Facebook Live:n tekemiseen aikataulunmukaisesti ja sama sattui podcast-haastattelun suhteen. Minun oli vaan odotettava ja odotettava…
 
Tunsin, kuinka turhautuminen alkoi kasaantua. Se hiipi hiljalleen ajatuksena, että Internetin pitäisi toimia kuten se oli tehnyt eilen. Nämä houkuttelevat ”pitäisi” lauseet olivat vain polttopuuta turhautumisen tulelle joka kasvoi sisälläni. Alkoi tuntua että jopa naapurin koira haukkui kovempaa ja kaikki vaan ärsytti minua. Tunsin painetta kehossani, niin paljon, että tunsin ”räjähtäväni” jos vaan istuisin paikoillani. Otin oivalluksen vakavasti ja laitoin jumppavehkeet päälle. Lähdin reippaalle kävelylle. Huomasin kuinka hengitykseni syveni ja oloni parani. Kun palasin kotiin, lisäsin vielä hyvää oloa opastetun meditaation avulla – ennen kävelyä se ei olisi toiminut mutta nyt oli sille oikea hetki.
 
Joten mitä voit tehdä turhautumisen aikana? Ota syvään henkeä ja tarkkaile sitä! Ole utelias, mitä tapahtuu kehossasi ja mikä ajatus on turhautumisen takana. Huomasin esimerkiksi, että internetti oli vain pintakuori jonka alla oli se todellinen syy – tuomitsin itseni, että aiheutin ihmisille pettymyksen, koska en pystynyt pitämään sanaani. Jos mahdollista, liikunta helpottaa kun patoutunut energia pääsee purkautumaan vaikkapa kävelyretkellä luonnossa, se auttaa palaamaan tasapainoon.
 
Jos olet kokenut turhautumista viime kuussa, niin nyt on loistava hetki puhdistaa se!
 
Nauhoitin lyhyen ohjatun meditaation, jonka avulla voit vapautua turhautumisesta:
http://bit.ly/2qordP9
 
Jatka matkaasi eteenpäin kevyempänä ja huomaat kuinka polkusi avautuu helpommin!

Pidetään yhteyttä!

Vastaa