Anna sisäänpäin

Ihanaa joulukuun alkua! Antamisen juhlakausi on jälleen täällä, tai ehkäpä se on asunut sydämessäsi joka päivä tämän vuoden aikana!
 
Viime viikolla juttelin hyvän ystäväni kanssa. Hän on erittäin antelias ihminen ja erittäin osaava työssään tukea antavana valmentajana. Kun vaihdoimme kuulumisia, kuulin vain viestin ”anna sisäänpäin”. Lopulta jaoin nämä sanat hänen kanssaan. Tänään haluan jakaa tämän viestin kanssasi. Elämässämme voi olla hetkiä jolloin tarvitsemme muistutusta antaa myös itsellemme. Viesti laajeni runoksi….
 
Anna sisäänpäin
Keskity hetkeksi sisimpääsi
 
Ota vastaan
Rakkautta, valoa ja oman sydämesi ystävällisyyttä
Täytä oma kuppisi niin että se on täynnä
 
Sinä ansaitset
Tuntea olevasi rakastettu
Olla rakkaus
Tuntea iloa
Olla ilo
Tuntea onnellisuutta
Olla onnellinen
 
Avaudu näkemään
Oma valosi
Anna sen loistaa
Niin kirkkaasti. 
 
Tämän runon kautta voit avata portit vastaanottamisen lahjalle. Joillekin meistä se voi tuntua haasteelliselta, kun taas jotkut saattavat olla valmiita vastaanottamaan helposti. Missä tahansa oletkin, avaa kätesi hetkeksi T-asentoon ja sano ”KYLLÄ” – ota vastaan oma rakkautesi. Kokeile heti! 
 
Rakkaus auttaa sinua vapautumaan siitä mikä ei enää palvele sinua… Ja se auttaa sinua viljelemään mitä haluat kasvattaa elämässäsi. Aloita unelmien luominen tulevaisuuttasi varten. Kirjoita ne ylös. Ehkäpä kirjoitit lapsena joulupukille ja uskoit joulun taikaan – nyt on aika kirjoittaa toiveet ja uskoa että voit ne saada toteutumaan. Unelmat voivat olla suuria tai pieniä. Tärkeintä on että ne saavat sydämesi hymyilemään!
 
Kuulisin mielelläni sinusta ja unelmistasi!
 
Mukavaa joulun aikaa!

Joulukuu (1)

Pidetään yhteyttä!

Vastaa