Anna sisäänpäin

Ihanaa joulukuun alkua! Antamisen juhlakausi on jälleen täällä, tai ehkäpä se on asunut sydämessäsi joka päivä tämän vuoden aikana!
 
Viime viikolla juttelin hyvän ystäväni kanssa. Hän on erittäin antelias ihminen ja erittäin osaava työssään tukea antavana valmentajana. Kun vaihdoimme kuulumisia, kuulin vain viestin ”anna sisäänpäin”. Lopulta jaoin nämä sanat hänen kanssaan. Tänään haluan jakaa tämän viestin kanssasi. Elämässämme voi olla hetkiä jolloin tarvitsemme muistutusta antaa myös itsellemme. Viesti laajeni runoksi….
 
Anna sisäänpäin
Keskity hetkeksi sisimpääsi
 
Ota vastaan
Rakkautta, valoa ja oman sydämesi ystävällisyyttä
Täytä oma kuppisi niin että se on täynnä
 
Sinä ansaitset
Tuntea olevasi rakastettu
Olla rakkaus
Tuntea iloa
Olla ilo
Tuntea onnellisuutta
Olla onnellinen
 
Avaudu näkemään
Oma valosi
Anna sen loistaa
Niin kirkkaasti. 
 
Tämän runon kautta voit avata portit vastaanottamisen lahjalle. Joillekin meistä se voi tuntua haasteelliselta, kun taas jotkut saattavat olla valmiita vastaanottamaan helposti. Missä tahansa oletkin, avaa kätesi hetkeksi T-asentoon ja sano ”KYLLÄ” – ota vastaan oma rakkautesi. Kokeile heti! 
 
Rakkaus auttaa sinua vapautumaan siitä mikä ei enää palvele sinua… Ja se auttaa sinua viljelemään mitä haluat kasvattaa elämässäsi. Aloita unelmien luominen tulevaisuuttasi varten. Kirjoita ne ylös. Ehkäpä kirjoitit lapsena joulupukille ja uskoit joulun taikaan – nyt on aika kirjoittaa toiveet ja uskoa että voit ne saada toteutumaan. Unelmat voivat olla suuria tai pieniä. Tärkeintä on että ne saavat sydämesi hymyilemään!
 
Kuulisin mielelläni sinusta ja unelmistasi!
 
Mukavaa joulun aikaa!

Joulukuu (1)

Valoa Marraskuuhun

Kun aloitamme marraskuun, astumme kiitollisuuden kuukauteen. Aloitamme kuun pyhäinpäivällä, jolloin hiljennymme kunnioittamaan esi-isiämme ja vainajia. Myöhemmin tässä kuussa voimme viettää kiitospäivää amerikkalaiseen tapaan. Kiitospäivä on ihana muistutus siitä, että voimme olla kiitollisia kaikesta mitä olemme ja kaikesta mitä meillä on. Voimme olla kiitollisia näistä joka päivä!
 
Joskus meillä tosin on hetkiä, jolloin kiitollisuus voi unohtua tai tuntua haastavalta, varsinkin kun käymme läpi vaikeita juttuja. Mutta se on juuri se hetki, jolloin kiitollisuus voi auttaa meitä jatkamaan eteenpäin. Voimme olla kiitollisia myös haasteistamme olivatpa ne pieniä tai suuria, sillä kaikella on merkityksensä…
 
Viime kuussa sain kokemuksen kuinka niin sanottu haaste voi ollakkin aihe kiitollisuuteen. Olin aikaisemmin työskennellyt tekstisuunnittelijan kanssa ja yhteistyömme oli sujunut loistavasti. Pyysin hänen apuaan opaskirjani kanssa ja ajattelin että tästäkin tulee mahtava kokemus… Mutta sen sijaan, että prosessi olisi sujunut helposti kohtasin vastustuksen paksun muurin. En vain halunnut työskennellä lainkaan hänen palautteensa kanssa. Yritin pakottaa itseäni, lahjoa itseäni, mutta sisäinen vastustukseni oli vieläkin siellä. Jatkoin työn lykkäämistä ja syytin itseäni että annoin tämän hyvän mahdollisuuden mennä hukkaan.
 
Sitten yhtenä päivänä olin kyllästynyt tuntemaan näin… Istuin alas ja päätin tutkailla vastustustani. Aloitin sisäisen matkan. Tarkkailin äskettäisiä toimia, ajatuksia ja tunteita. Kaivauduin syvemmälle ja syvemmälle vastustukseni moniin kerroksiin. Ensiksi huomasin, että olin tuntenut oloni erittäin haavoittuvaiseksi ja egoni oli pelännyt avautumista tällä tavalla, se tarvitsi lohdutusta. Jatkoin kaivamista. Jokainen kerros toi minulle enemmän selkeyttä, ja lopulta löytyi syy tähän. Ymmärsin, että olin yrittänyt työntää itseäni menemään suuntaan, joka ei tuntunut täysin omalta. Se suunta toimii monille, mutta se ei ollut minun kutsumukseni. Se oli syy, miksi osa minusta oli lyönyt jarrut pohjaan. Kun avauduin uusille mahdollisuuksille mitkä voisivat auttaa nostamaan jalan jarrulta, niin uusi opaskirjan nimi tuli mieleeni.
 
Päätin testata sitä. Heti kun vaihdoin nimen, tunsin muutoksen ja olin valmis painamaan taas kaasupoljinta. Työstin kaikki ehdotetut muokkaukset ja tein korjauksia jotta sisältö oli linjauksessa uuden nimen kanssa, sekä kirjoitin lisää. Olin taas luovuuden virtauksessa. Tunsin kiitollisuutta vastukselleni joka auttoi minut takaisin polulleni.
 
Nyt opaskirja ”7 Steps to Succeed on Purpose” on valmis! Olen innoissani että voin jakaa sen kanssasi.
 
Tunnistatko nämä
– Pelkäätkö salaa ettet täytä elämäntarkoitustasi?
– Väsynyt siitä ettei työsi tuota haluttua tulosta?
– Turhautunut olemaan näkymätön ja saavuttamatta ihmisiä joita tiedät pystyväsi auttamaan taidoillasi?
 
Jos tunnistit yhden tai useamman näistä asioista elämässäsi, lataa heti tarjoamani opas! Nyt on aika:
– Tutustua #1 syyhyn miksi jotkut epäonnistuvat, kun taas toiset onnistuvat luomaan haluamansa tulokset ja tulot
– Tunnista mikä on pitänyt sinua saavuttamasta haluamasi tuloksia (ja miten voit selvittää tämän tukoksen)
– 7 toimivaa askelta, jotka auttavat elämäntarkoituksen täyttämisessä
 
Tässä on linkki oppaaseen:
7 Steps to Succeed on Purpose
 
Mukavia lukuhetkiä! Olen avoinna palautteelle ja haluaisin mielelläni kuulla sinusta.
 
Rakkautta ja Valoa,
Katja
7 Steps to Succeed on Purpose (cover)

Mitä sainkaan aikaan…

Miten mahtava kuukausi syyskuu onkaan ollut! En tiedä sinusta, mutta minulla on ollut aikamoinen kuukausi. Aloitin sen muuttamalla Puerto Banukseen (Espanja) ja allekirjoittamalla 9 kuukauden vuokrasopimuksen kuun ensimmäisenä päivänä. Se oli valtava helpotus matkaajan vuoden jälkeen, joka sisälsi 3 maanosaa ja yhteensä 13 muuttoa. Ei ihme, että tuntuu mukavalta vain istua terassillani ja ihailla kaunista näköalaa – näen La Concha vuoren ja Välimeren. Mutta henkioppaallani oli muita suunnitelmia minulle…
 
Sain peruutuspaikan 3-päivän kiertueelle Santiago de Compostelassa (Espanja), joka sisälsi 8 ​​km patikoinnin kuuluisalla pyhiinvaeltajien ’Camino:lla” ja sunnuntain Jumalanpalveluksen tuomiokirkossa. Yksi suosikkihetkistani matkan aikana oli kun pääsimme Cape Finisterre nimiseen paikkaan joka tarkoittaa maan loppua. Ilma oli sumuinen ja kylmä kun saavuimme tähän pyhään paikkaan, Perinteen mukaan pyhiinvaeltajat polttavat vaatteitaan, jättävät kuluneet saappaat ja rakentavat ristejä kiitokseksi. Kun henkinen johtajamme John Morton aloitti puheen, tiheä sumu peitti näkoalan. Hän johdatti meidät läpi ohjatun meditaation joka auttoi vapautumaan sidoksista. Kun avasin silmäni meditaation jälkeen, paksu sumu oli hälvennyt ja voin nähdä jälleen kauniin valon. Se oli hyvin maaginen hetki!
 
Paluulentoni laskeutui Sevilleen josta matka jatkui junalla ja sain katsella Andalusian maaseutua matkan aikana. Mutta vierivä kivi ei vielä ehdi sammaloitumaan … Lähetän tämän viestin Birminghamista (Iso-Britannia), jossa osallistun HayHouse:n ”I Can Do It” -tapahtumaan ja kunnioitan Louise Hayn kaunista muistoa.
 
Kun aloitamme lokakuun, me siirrymme vuoden viimeiselle neljännekselle. On siis aika ottaa loppukiri tämän vuoden tavoitteiden toteuttamiseksi.
 
Muistatko vielä itsellesi asettamasi tavoitteet vuoden alusta? Ota tammikuussa asetetut tavoitteesi tässä vaiheessa uudelleen arvoitavaksi. Oletko saavuttanut tai saavuttamassa nämä tavoitteet? Oletko priorisoinut tavoitteesi? Jos et, niin tarkkaile mitä on päässyt tapahtumaan, koska tietoisuus on avain tilanteen ratkaisemiseen. Tunnista, mikä on saanut pois radalta ja tee tarvittavia kurssikorjauksia. Huomaa mitä olet jo saanut aikaan ja määritä miten voit ryhtyä toimiin saavuttaaksesi tavoitteesi. Se on mahdollista! Kuten rakastettu Louise Hay sanoi: ”Tänään luon mahtavan uuden päivän ja mahtavan uuden tulevaisuuden.”
 
Kerro mitä suunnitelmia sinulla on loppuvuodeksi…

Minun todella pitäisi…

Oletko koskaan sanonut: ”Minun todella pitäisi _______, mutta minulla ei ole aikaa” tai ”oops, minne se päivä hävisi?”

 

Teit suunnitelmia saadaksesi tärkeän asian tehtyä, mutta jotenkin aika vain katosi ja asia jäi tekemättä…

 

Voinko kysyä sinulta …
Oletko koskaan tuntenut oloasi ylikuormitetuksi?
Oletko koskaan tuntenut, että tehtävälistasi vaan kasvaa jatkuvasti, mutta et saa mitään tehtyä?
Haluatko menestyä, mutta et tiedä mistä aloittaa?

 

Jos olet vastannut ”kyllä” yhteenkin näistä kysymyksistä, sinulla voi olla tukos, joka on hidastanut sinua tai ehkä jopa täysin estänyt sinua menestymään ja saavuttamaan tavoitteesi. Kun poistat tukoksen, tunnet taas olevasi asioiden herra. Ei ole mitään ‘pitäisi’ syytöksiä tai pakkopullaa… Se on helppoa…

 

Haluatko tietää, miten priorisoida tavoitteesi 5 päivässä tai nopeammin?
Olen juuri luonut aivan uuden haasteen nimeltään Make It Happen – 5 päivän haaste tavoitteesi priorisoimiseen ja se on täysin ilmainen.

 

Rekisteröidy ”Make It Happen” haasteeseen nyt!

 

Tämän helpon ja hauskan 5 päivän haasteen aikana voit …
✔ Tutustua kuinka voit lisätä vaikutustasi muutamassa minuutissa päivässä
✔ Löydä suurin tukos menestykselle ja miten päästä siitä irti
✔ Saa rohkeutta priorisoida tavoitteesi ja saada se tapahtumaan!

 

Liity mukaan ”Make It Happen” 5 päivän haasteeseen!
Varaa paikkasi ja lähetän sinulle kaiken mitä tarvitset pääset alkuun.

 

 

PS. Mainitsinko, että annan palkintoja osallistujille? Tule mukaan, haaste on helppoa ja hauskaa! http://www.karmacleanse.me/make-it-happen/

MAKE IT HAPPEN (11)

#1 Syy Miksi Jotkut Epäonnistuvat Ja Toiset Onnistuvat

Jos olet väsynyt tekemään kovasti töitä, ehkäpä ahkeroit kesälomallakin, mutta silti et koskaan tunne että olet tarpeeksi, tai että saat aikaan vaikutuksen jota todella haluta – jatka lukemista …
 
Ehkä olet myös panostanut jo tuhansia euroja kursseihin ja ohjelmiin, jotka lupasivat muuttaa elämääsi tai kasvattaa yritystäsi, ja ne näyttävät saavan ihmeitä aikaan kaikille muille paitsi sinulle… Tunnet olevasi vieläkin jumissa.
 
Kuulostaako tutulta?
 
Ainaskin minulle tapahtui näin aikaisemmin … Kun aloitin yrittäjänpolkuni, ajattelin että asiat lähtevät rullaamaan vuoden sisällä … Mutta päädyinkin käyttämään tunteja tuntien jälkeen erilaisten ohjelmien opiskeluun, mutta en koskaan tuntunut saavani haluamiani tuloksia … Tunsin kateutta kun muut osallistujat kertoivat menestystarinoitaan. Toisille kaikki vaan tuntui olevan niin helppoa mutta minulle kaikki oli niin vaikeaa! Aloin pohtia, että onkohan minussa jotain hirvittävästi vialla. Siksi yritin vieläkin kovempaa, mutta jatkoin samaa rataa uudestaan ja uudestaan.
 
Asiat eivät muuttuneet ennen kuin löysin salaisuuden miksi jotkut epäonnistuvat kun taas toiset onnistuvat.
 
Jos olet yrittänyt kovasti, haluan kertoa sinulle, että sinussa ei ole mitään vikaa ja et ole yksin.
 
Nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että karma on toiminnassa! Olet kohdannut karmisen haasteen, ja koska luet tätä viestiä, olet valmis vapautumaan vanhoista toimintamalleista ja tästä karman haasteesta. Ne pitävät sinua kiinni vanhassa ja junnaat paikollasi etkä pysty luomaan liiketoimintaa ja elämää josta unelmoit.
 
Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse enää kamppailla ja yrittää selvittää tätä yksin.
 
Jos haluat aloittaa uuden polun ja luoda haluamasi liiketoiminnan, elämän ja tulevaisuuden, olen täällä sinun apunasi! Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä nyt on asettaa vahva aikomus.
 
”Olen valmis saamaan menestystä yli odotusten.”
 
Huomaa, että käytin sanaa ”saamaan”, koska se voi auttaa pois puurtamisesta. Kyllä, meidän on toimittava, mutta meidän on myös oltava valmiita vastaanottamaan työmme hedelmät!
 
Jos haluat luoda unelmiesi liiketoiminnan ja elämäntyylin, kehotan sinua asettamaan aikomuksen kommentoimalla KYLLÄ tähän postaukseen.
 
Valmistaudu kokemaan menestystä yli odotusten!

Kesäterveiset

Onko jotain, joka estää sinua tai jopa pysäyttää sinut kokemasta sisäistä tyyneyttä? Onko olemassa ristiriitaisia tunteita tai myrskyisiä ajatuksia menneestä?
 
Kesäkuussa lomailin Suomessa ja vietin muutamia päiviä maaseudulla kaukana kaupunkien melskeestä. Olin vapauttanut aikatauluani jotta voin vaan olla – ilman töitä, ilman internettiä, ilman aikataulua… Aluksi se oli minulle haaste, koska yrittäjänä olen tottunut tekemään jotain tai ideoimaan seuraavia askelmia.
 
Nyt annoin itselleni luvan rentoutua. Päästää irti suorittamisesta. Ja vain olla.
 
Aluksi ajatukset laukkasivat. Tunteet myllertivät. Tarkkailin niitä.
 
Ja sitten tuli hetki, jolloin vain nautin auringonsäteistä jotka lämmittivät jopa illalla. Nautin spontaanista meditaatiohetkestä laiturilla lammen tyyneyden innoittamana. Se oli kuin silta sisäiseen tyyneyteeni.

IMG_4419

Opi nauttimaan jokaisesta hetkestä elämästäsi. Ole onnellinen nyt. Älä odota jotain ulkopuolelta, joka tekee sinut onnelliseksi tulevaisuudessa. Ajattele kuinka todella arvokasta on aika, joka on sinun käytettävissä, onpa se sitten töissä tai perheesi kanssa. Jokaisesta minuutista tulisi nauttia. -Earl Nightingale
 
Jokaisesta minuutista nauttimisen tiellä voi olla menneisyytemme tapahtumat, ajatuksemme tai tunteemme. Joskus saatamme päättää tietoisesti tai tiedostamattomasti pitää itsemme kiireisenä koko ajan, koska se pitää nämä ratkaisemattomat asiat odottamassa vuoroaan. Kun on aikaa, nämä asiat saattavat pulpahtaa pinnalle, mutta ne eivät tule pinnalle sinua kiusaamaan vaan ne tulevat pinnalle jotta voit käsitellä ne ja löytää sisäisen tyyneyden.
 
Uskon, että on mahdollista tehdä rauha menneisyyden kanssa. Autan sinua mielelläni jotta voit nautiskella elämästä.
 
Kuulisin mielelläni sinusta – vastaa tähän viestiin ja kerro havainnoistasi ja uutiskirjeen herättämistä ajatuksistasi.
 
Mukavaa kesää!
 

Tarkkailemisen lahja

Toivottavasti otat kesäkuun vastaan mukavissa tunnelmissa. Pitkän talven jälkeen on aika juhlia kesäkauden alkua pohjoisella pallonpuoliskolla.
 
Vietän kesäkuun kotimaassani. Odotan innolla kesän taikaa, yöttömiä öitä ja loputonta valoa. Se on valtava kontrasti talven kaamokseen.
 
Tämä muistuttaa minua, että me arvostamme niin paljon enemmän valoa, kun olemme kokeneet pimeyden. Dualistinen todellisuus, jossa elämme, perustuu oppimiseen polariteettien kautta kuten hyvä-huono, kuuma-kylmä, suru-ilo ja niin edelleen. Ne ovat kaikki osa tätä elämää, mutta voimme valita mitä me teemme niiden kanssaan.
 
Usein luokittelemme kokemuksiamme ja annamme niille leimoja. Mutta entä jos keskittyisimme kunkin kokemuksen opetukseen. Tämä voi auttaa päästämään irti joistakin leimoista jotka eivät palvele meitä ja näkemään selkeämmin mitä on/oli.
 
Miksi tämä on tärkeää? Koska leimat voivat pitää meidät jumissa menneiden tapahtumien kanssa ja myös saada meidät näkemään maailman tiettyjen linssien läpi. Voit testata tämän teorian. Skannaa elämääsi tästä hetkestä taaksepäin, kunnes löydät tapahtuman, jolla on mielessäsi negatiivinen leima. Tarkkaile, jos tapahtumalla on vielä emotionaalinen lataus: mitä tapahtuu kehossasi, mitä ajatuksia tulee mieleen, mitä tunnet? Jos tiedostat latauksen, voit aloittaa sisäistä rauhaa tuovan prosessin tapahtuneen kanssa.
 
Niin kauan kuin et ole rauhassa menneisyytesi kanssa, se on kuin punainen painike, jota ihmiset painavat. Tämä aiheuttaa reaktion sinussa joka saattaa saada sinut ajattelemaan, sanomaan tai tekemään jotain, jota kadut myöhemmin.
 
Mutta on mahdollista vapauttaa näistä punaisista painikkeista. Se on prosessi, jonka voit aloittaa tarkkailemalla ajatuksiasi – millaisia leimoja tai tuomioita olet antanut? Millaiset ​​tilanteet painavat tuota painiketta ja aiheuttavat ärsykkeen? Millaisia kuvioita toistat elämässäsi?
 
Kuvittele hetkisen ajan, millaista elämäsi olisi, jos sinulla olisi täydellinen sisäinen rauha tuon menneen tapahtuman kanssa … Se on mahdollista ja se on sinulle tarjolla.
 
Tarkkailu saattaa kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselta toiminnolta, mutta se on hyvin tehokas, koska se alkaa nostattaa tietoisuuden tasoa. Mutta sinun ei tarvitse uskoa mitä sanon, voit kokeilla itse! Aloita tarkkailemalla itseäsi yhden päivän aikana ja kirjoita ylös havaintosi. Se saattaa tuoda mielenkiintoisia näkemyksiä!
 
Rakkautta & Valoa,
Katja

Mitä sitten tapahtuukaan…

Haluatko suunnitella asioita? Mutta mitä tapahtuu, kun asiat eivät mene täsmälleen suunnitelmiesi mukaan?
 
Viime kuussa oli Mercury retrograde, jota suomeksi tituleerataan Merkuriuksen perääntymisenä. Se jatkuu aina toukokuun kolmanteen asti … Jos et tunne astrologiaa, saatat haluta tietää tämän jutun! Olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota näihin jaksoihin, jotta voin lisätä myötätuntoa itseäni ja muita kohtaan. Kaikki planeetat menevät taaksepäin, mutta Merkurius näyttää vaikuttavan ihmisiin paljon enemmän kuin mikään muu. Miksi niin? Se voi aiheuttaa että kaikki kommunikaatioon liittyvä on vaikeaa, selkeästä ajattelusta puhumiseen, ja matkaan mahtuu monia väärinkäsityksiä. Asiat tuntuvat jotenkin menevän taaksepäin. Myös sähköiset laitteet voivat temppuilla ilman syytä!
 
Viime kuukausi oli minulle haastava viestinnän suhteen ja kohtasin paljon ongelmia erityisesti internet-yhteyden kanssa. Aivan yhtäkkiä, internetin nopeus putosi ja sivut avautuivat erittäin hitaasti. Nopeus ei riittänyt Facebook Live:n tekemiseen aikataulunmukaisesti ja sama sattui podcast-haastattelun suhteen. Minun oli vaan odotettava ja odotettava…
 
Tunsin, kuinka turhautuminen alkoi kasaantua. Se hiipi hiljalleen ajatuksena, että Internetin pitäisi toimia kuten se oli tehnyt eilen. Nämä houkuttelevat ”pitäisi” lauseet olivat vain polttopuuta turhautumisen tulelle joka kasvoi sisälläni. Alkoi tuntua että jopa naapurin koira haukkui kovempaa ja kaikki vaan ärsytti minua. Tunsin painetta kehossani, niin paljon, että tunsin ”räjähtäväni” jos vaan istuisin paikoillani. Otin oivalluksen vakavasti ja laitoin jumppavehkeet päälle. Lähdin reippaalle kävelylle. Huomasin kuinka hengitykseni syveni ja oloni parani. Kun palasin kotiin, lisäsin vielä hyvää oloa opastetun meditaation avulla – ennen kävelyä se ei olisi toiminut mutta nyt oli sille oikea hetki.
 
Joten mitä voit tehdä turhautumisen aikana? Ota syvään henkeä ja tarkkaile sitä! Ole utelias, mitä tapahtuu kehossasi ja mikä ajatus on turhautumisen takana. Huomasin esimerkiksi, että internetti oli vain pintakuori jonka alla oli se todellinen syy – tuomitsin itseni, että aiheutin ihmisille pettymyksen, koska en pystynyt pitämään sanaani. Jos mahdollista, liikunta helpottaa kun patoutunut energia pääsee purkautumaan vaikkapa kävelyretkellä luonnossa, se auttaa palaamaan tasapainoon.
 
Jos olet kokenut turhautumista viime kuussa, niin nyt on loistava hetki puhdistaa se!
 
Nauhoitin lyhyen ohjatun meditaation, jonka avulla voit vapautua turhautumisesta:
http://bit.ly/2qordP9
 
Jatka matkaasi eteenpäin kevyempänä ja huomaat kuinka polkusi avautuu helpommin!

Tuoko tämä minulle iloa?

Kevätaurinko paistaa pohjoisella pallonpuoliskolla. Nyt on täydellinen aika kevätsiivoukselle.
 
Minun tapauksessani, kevätsiivous tarkoitti pakkaamista koska matkaan Eurooppaan kesäksi. Pakkaaminen ei ole lempipuuhaani sillä joudun tekemään päätöksiä mitä otan mukaani, mitä laitan varastoon ja mitä laitan kierrätykseen. Kun kävin läpi tavaroitani joita taas oli maagisesti kertynyt, niin kävin läpi myös prosessia päästää irti tavaroista, jotka eivät enää minua palvele. Tuntui hyvältä antaa eteenpäin vanhoja vaatteita, jotka olivat vain keräämässä pölyä vaatekaappissani.
 
Saatat jo ollakin tietoinen Marie Condo:n “Siivouksen Elämänmullistava Taika” kirjasta jossa on maaginen lause ’tuoko tämä minulle iloa?’. Käytän sitä pakatessani.
 
Jos kodin lisäksi myös elämäsi tai ajatuksesi tuntuvat sekasotkulta niin voit aloittaa järjestämällä jotain kotona. Ota pieni askel – voit laittaa yhden tavaran paikalleen päivässä tai valitset yhden tavaran jonka laitat kierrätykseen. Se voi tuntua uskomattoman pieneltä askeleelta, mutta jostainhan sitä on aloitettava ja joskus käy että kun aloitamme jotain saatamme tehdä enemmänkin kun aloitamme.
 
Luomalla selkeyttä ja organisaatiota yhdellä alueella voimme saada selkeyttä myös elämämme muihin osa-alueisiin. Huomaa myös, että tavarat keräävät myös energiaa – voit tuntea olosi kevyemmäksi energisesti, jos päästät irti tavaroista, jotka eivät enää palvele sinua.
 
Tämä pätee myös muistoihin ja tunteisiin jotka halusimme laittaa ö-mappiin – kehomme on kuin varasto niille. Jos varastoimme menneisyytemme kipupisteet pitkäksi aikaa käsittelemättä niitä, meidän on maksettava hinta varastosta. Se voi koitua epäterveelliseksi, koska nämä tunteet voivat myrkytää meitä. Yksinkertaisesti, elämämme ei toimi kovin hyvin, saatamme vetää puoleemme ihmisiä ja tilanteita, jotka muistuttavat meitä kipupisteestämme ja usein lisäävät kuormaamme. Saatamme sabotoida elämäämme ja unelmiamme tai kokea unihäiriöitä, masennusta, ja energian puutetta. Jos olet kokenut näitä oireita, kehotan sinua varaamaan ilmaisen session kanssani! Haluan auttaa sinua vapautumaan negatiivisista tunteista kuten katkeruudesta, vihasta, syyllisyydestä, häpeästä, ja mustasukkaisuudesta sillä ajan mittaan ne alkavat vaikuttaa kehoomme, immuunijärjestelmäämme, ja voi jopa johtaa sairastumiseen. Jos jatkamme varastoimista, se on kuin joisi myrkkyä päivittäin.
 
Lahjoitan viisi ilmaista 45-minuutin sessiota. Varaa sessio* tästä linkistä, se on minun keväinen lahja sinulle huhtikuun aikana.
 
Kevät on kasvun aikaa! Voit Istuttaa siemeniä uusille tavoille joita haluat vaalia!
 
Rakkautta & Valoa,
Katja
 
* Jos et ole vielä saanut ilmaista sessiota tänä vuonna, varaa ihmeessä aikasi nyt!

Miten löytää oikea suunta kun tunnet olevasi eksyksissä

Nyt aloitamme jo vuoden kolmannen kuukauden. Tunnetko olevasi kartalla vai eksyksissä unelmiesi toteuttamisen suhteen?
 
Äskettäin olin hetken eksyksissä. Ajoin Kalifornialaisessa talvimyrskyssä, joka toi paljon sadetta kuivuudesta kärsineeseen osavaltioon. Johtuipa se sitten rankkasateesta tai ei niin minun GPS meni aivan sekaisin. Se johdatti minua ajamaan ympäri samaa korttelia ohjaamatta minua kohti määränpäätäni. Pysähdyin tienlaitaan ja tutkailin hetken karttaa puhelimessani, suunnitelin reittini ja jatkoin matkaani.
 
Ja uskomatonta mutta totta – myöhemmin samana päivänä, GPS toisti kujeensa! Tiesin, että tämä oli viesti minulle!
 
Usein etsimme tarkoitustamme ja toivomme loytävämme kartan joka johdattaisi meidät perille, tai ainakin minä toivoin sitä ennen. Mietin jo hyvin nuorena mikä on elämäni tarkoitus ja kuinka osaisin suunnata minulle tarkoitetulle polulle.
 
Me elämme yltäkylläisyyden keskellä, meille on annettu niin monia mahdollisuuksia sekä myös häiriötekijöitä jotka testaavat meitä matkallamme. Joskus meitä voi vaivata valinnan vaikeus. Joskus voi tuntua helpommalta seurata toisten polkuja sen sijaan että uskaltautuisimme luoda oman näköisen polun. On myos mahdollista etta keskitymme pönkittämään egoamme, voimme turruttaa itsemme ruuan, alkoholin tai huumeiden avulla, voimme keskittyä fyysisen tyydytyksen tuomaan hyvään oloon.. Tai voimme yksinkertaisesti päätyä kiertämään samaa vanhaa kuviota uudestaan ja uudestaan. Mutta kaikilla näillä kokemuksilla on tarkoituksensa.
 
Tuona talvipäivänä minun oli pysähdyttävä ja tutkailtava hetki elämääni. Jonkin ajan kuluttua näin selvästi viestien tarkoituksen. Olin nimittäin alkanut toistaa vanhaa kuviota yhdessä ystävyyssuhteessani. Tämä oli kuvio jonka olin halunnut jättää jo taakseni mutta vanhaan totuttuun tapaan on helppoa ajautua takaisin. Tämä tietoisuus antoi minulle mahdollisuuden tehdä kurssinkorjauksen. Aiemmin minulla on ollut taipumus venyä toisten eteen vaikka se merkitsisi omien toiveiden uhraamista, koska asetin toisten toiveet omieni edelle. Nyt olin valinnan edessä – voisin jatkaa vanhan kuvion toistamista tai voisin laittaa omat toiveeni etusijalle ja avata rehellisen keskustelun aiheesta. Minulla oli mahdollisuus murtaa vanha kuvio tietoisuuden avulla ja ottaa uusi askel eteenpäin kohti oman näkoista elämääni.
 
Voimme käyttää kaikkia kokemuksiamme oppimiseen ja henkiseen kasvuumme. Minulle tuo tunteiden- ja kokemustenkirjo alkoi tuntua tarkoituksenmukaisemmalta kun sain selkeämmän kuvan elämäni kokonaisvaltaisesta tarkoituksesta. Opin ymmärtämään paremmin elämäni oppitunteja, lahjojani ja tavoitteitani elämän tarkoituksen kartoituksen avulla vuonna 2011. Se oli hetki, jolloin siihen asti satunnaiselta tuntuneen palapelin palat alkoivat loksahtaa paikalleen ja näin ison kuvion muodostuvan palasista. Elämän tarkoituksen kartoituksesta tuli tiekarttani, joka auttaa minua eteenpäin tässä maailmassa. ​
 
”Opi luomaan yhteys sisäisen hiljaisuuden kanssa, ja tietämään, että kaikella on tarkoituksensa elämässä. Ei ole virheitä, ei sattumia, kaikki tapahtumat ovat meille annettuja siunauksia oppimista varten.” -Elisabeth Kubler-Ross
 
Nyt on hyvä hetki tarkistaa oletko matkaamassa kohti tavoitteitasi ja unelmiasi vai onko aika tehdä kurssinkorjaus. Olen mielelläni tukenasi ja apunasi tarvittaessa.