Miten löytää oikea suunta kun tunnet olevasi eksyksissä

Nyt aloitamme jo vuoden kolmannen kuukauden. Tunnetko olevasi kartalla vai eksyksissä unelmiesi toteuttamisen suhteen?
 
Äskettäin olin hetken eksyksissä. Ajoin Kalifornialaisessa talvimyrskyssä, joka toi paljon sadetta kuivuudesta kärsineeseen osavaltioon. Johtuipa se sitten rankkasateesta tai ei niin minun GPS meni aivan sekaisin. Se johdatti minua ajamaan ympäri samaa korttelia ohjaamatta minua kohti määränpäätäni. Pysähdyin tienlaitaan ja tutkailin hetken karttaa puhelimessani, suunnitelin reittini ja jatkoin matkaani.
 
Ja uskomatonta mutta totta – myöhemmin samana päivänä, GPS toisti kujeensa! Tiesin, että tämä oli viesti minulle!
 
Usein etsimme tarkoitustamme ja toivomme loytävämme kartan joka johdattaisi meidät perille, tai ainakin minä toivoin sitä ennen. Mietin jo hyvin nuorena mikä on elämäni tarkoitus ja kuinka osaisin suunnata minulle tarkoitetulle polulle.
 
Me elämme yltäkylläisyyden keskellä, meille on annettu niin monia mahdollisuuksia sekä myös häiriötekijöitä jotka testaavat meitä matkallamme. Joskus meitä voi vaivata valinnan vaikeus. Joskus voi tuntua helpommalta seurata toisten polkuja sen sijaan että uskaltautuisimme luoda oman näköisen polun. On myos mahdollista etta keskitymme pönkittämään egoamme, voimme turruttaa itsemme ruuan, alkoholin tai huumeiden avulla, voimme keskittyä fyysisen tyydytyksen tuomaan hyvään oloon.. Tai voimme yksinkertaisesti päätyä kiertämään samaa vanhaa kuviota uudestaan ja uudestaan. Mutta kaikilla näillä kokemuksilla on tarkoituksensa.
 
Tuona talvipäivänä minun oli pysähdyttävä ja tutkailtava hetki elämääni. Jonkin ajan kuluttua näin selvästi viestien tarkoituksen. Olin nimittäin alkanut toistaa vanhaa kuviota yhdessä ystävyyssuhteessani. Tämä oli kuvio jonka olin halunnut jättää jo taakseni mutta vanhaan totuttuun tapaan on helppoa ajautua takaisin. Tämä tietoisuus antoi minulle mahdollisuuden tehdä kurssinkorjauksen. Aiemmin minulla on ollut taipumus venyä toisten eteen vaikka se merkitsisi omien toiveiden uhraamista, koska asetin toisten toiveet omieni edelle. Nyt olin valinnan edessä – voisin jatkaa vanhan kuvion toistamista tai voisin laittaa omat toiveeni etusijalle ja avata rehellisen keskustelun aiheesta. Minulla oli mahdollisuus murtaa vanha kuvio tietoisuuden avulla ja ottaa uusi askel eteenpäin kohti oman näkoista elämääni.
 
Voimme käyttää kaikkia kokemuksiamme oppimiseen ja henkiseen kasvuumme. Minulle tuo tunteiden- ja kokemustenkirjo alkoi tuntua tarkoituksenmukaisemmalta kun sain selkeämmän kuvan elämäni kokonaisvaltaisesta tarkoituksesta. Opin ymmärtämään paremmin elämäni oppitunteja, lahjojani ja tavoitteitani elämän tarkoituksen kartoituksen avulla vuonna 2011. Se oli hetki, jolloin siihen asti satunnaiselta tuntuneen palapelin palat alkoivat loksahtaa paikalleen ja näin ison kuvion muodostuvan palasista. Elämän tarkoituksen kartoituksesta tuli tiekarttani, joka auttaa minua eteenpäin tässä maailmassa. ​
 
”Opi luomaan yhteys sisäisen hiljaisuuden kanssa, ja tietämään, että kaikella on tarkoituksensa elämässä. Ei ole virheitä, ei sattumia, kaikki tapahtumat ovat meille annettuja siunauksia oppimista varten.” -Elisabeth Kubler-Ross
 
Nyt on hyvä hetki tarkistaa oletko matkaamassa kohti tavoitteitasi ja unelmiasi vai onko aika tehdä kurssinkorjaus. Olen mielelläni tukenasi ja apunasi tarvittaessa.

Pidetään yhteyttä!

Vastaa