Elämän Tarkoitus

Elämän tarkoituksen eli sielun suunnitelman tiedostaminen tuo syvempää merkitystä elämällesi. Ihminen, joka on löytänyt elämäntehtävänsä tuntee onnellisuutta. Elämän Tarkoituksen Kartoitus on erittäin tehokas menetelmä, jonka avulla voit löytää vahvuutesi (ura, luovuus, talous, henkiset kyvyt). Se auttaa sinua ymmärtämään ja voittamaan oman elämäsi haasteet, saavuttamaan täyden potentiaalisi ja täyttämään elämäsi tarkoituksen. Kartoitus auttaa sinut uudelle tietoisuuden tasolle, joka tuo sinulle vapautta, tyytyväisyyttä, paranemista ja selkeyttää elämäsi tarkoituksen.

Mitä oikein tapahtuu Elämän Tarkoituksen Kartoituksessa?

 

Elämän Tarkoituksen Kartoitussessio (Soul Plan Reading) on useimmille ihmisille täysin uusi ja kiehtova tapa tutustua elämäänsä. Yhdessä löydämme syntymänimesi ainutlaatuisen sisällön ja sen mitä se mahdollisesti sinulle merkitsee. Tutustumme sielusi tekemään suunnitelmaan.
 
* Ensiksi ilmoitat koko syntymänimesi kuten se on annettu.
* Kartoitus luodaan ja tulkitsen sen tuloksia intuitiivisesti. Tapaamme noin 60-90 minuutin mittaisessa kartoituksen tulkintasessiossa, joko henkilökohtaisesti tai Skypen kautta. Keskusteluun kuuluu:
** Haasteet joita olet kohdannut tai jotka ovat edessäsi
** Kykysi, mukaan lukien ne, jotka eivät ehkä ole vielä tiedossasi
** Tavoitteesi jokapäiväisellä ja henkisellä tasolla
** Elämäsi kokonaisvaltainen tarkoitus
* Saat Elämän Tarkoituksen Kartoituksen viitteeksi tulevaisuutta varten.
* Saat myös ehdotuksen konkreettisista keinoista, kuinka voit oppia hallitsemaan haasteitasi ja kuinka voit voittaa haasteesi. Annan sinulle myös ehdotuksia miten voit integroida kykysi ja taitosi elämääsi, sekä miten voit parhaiten saavuttaa tavoitteesi.
 
Elämäsi oppituntien ja haasteiden ymmärtäminen, omien kykyjen ja taitojen, sekä tavoitteiden tiedostaminen, voi olla hyvinkin vapauttava kokemus. Siitä voi alkaa henkilökohtaisen muodonmuutoksen prosessi. Elämän Tarkoituksen Kartoitus voi auttaa myös selittämään tiettyjä elämämme teemoja, miksi me keräämme, toistamme ja luomme tiettyjä kokemuksia. Se voi muuttaa elämäsi, koska huomaat suuren potentiaalisi. Se voi uudistaa tunteen elämäsi tarkoituksellisuudesta tai ehkäpä jopa valaista täysin uuden suunnan.
 
Monet kertovat että Elämän Tarkoituksen Kartoituksen jälkeen he ovat kokeneet merkittäviä muutoksia elämässään.
 
Elämän Tarkoituksen Kartoitus-järjestelmä tarjoaa uuden tulkinnan vanhasta järjestelmästä analysoida elämän tarkoitusta muinaisten tekstien, kuten Sefer Yetzirah ja Zohar, kautta. Blue Marsden, Holistic Healing Collegen perustaja ja kirjan "Soul Plan - Reconnect with Your True Life Purpose", kirjoittaja, on¨nykyaikaistanut järjestelmän ja tulkinnut sitä luodakseen visionäärisen näkemyksen, jonka kautta monia elämäsi osa-alueita voi selkiytyä.
 
Hinta: 167 €.  Voit tehdä maksun PayPalin kautta ennen varattua aikaasi.
 
Jos haluat varata Elämän Tarkoituksen Kartoitukseen, täytä alla oleva lomake tai ota minuun yhteyttä sähköpostitse katja@katjarusanen.com.

Etunimi:
Sukunimi:
Minun koko nimeni kuten
se on syntymätodistuksessani:
Sähköposti:
Puhelinnumero :
Lisätietoja:

Suositus:

Halusin löytää varmuuden tiettyihin asioihin elämässäni ja päätin kokeilla Katjan Elämän Tarkoituksen Kartoitusta. Tulos oli uskomattoman paikkansapitävä ja antoi minulle vastauksia moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi sieltä tuli esiin myös muutamia todella yllättäviä piirteitä ja kykyjä, joista en ole aiemmin ollut tietoinen. Kaikin puolin Katjan tekemä Elämän Tarkoituksen Kartoitus oli erittäin positiivinen ja mielenkiintoinen kokemus, joka varmasti auttaa minua vielä monissa elämän tilanteissa. Katjalla on erittäin lämmin tapa lähestyä ihmisiä, ja hän osaa taitavasti tulkata ja selittää monimutkaisiakin kuvioita, antaen aina tilaa myös asiakkaan vastakysymyksille. Olen saanut Katjalta monia rakentavia käytännön neuvoja, joista on ollut ja tulee olemaan paljon hyötyä elämäntaipaleellani. ~ Tia L.

Copyright Katja Rusanen, 2013.