Tuoko tämä minulle iloa?

Kevätaurinko paistaa pohjoisella pallonpuoliskolla. Nyt on täydellinen aika kevätsiivoukselle.
 
Minun tapauksessani, kevätsiivous tarkoitti pakkaamista koska matkaan Eurooppaan kesäksi. Pakkaaminen ei ole lempipuuhaani sillä joudun tekemään päätöksiä mitä otan mukaani, mitä laitan varastoon ja mitä laitan kierrätykseen. Kun kävin läpi tavaroitani joita taas oli maagisesti kertynyt, niin kävin läpi myös prosessia päästää irti tavaroista, jotka eivät enää minua palvele. Tuntui hyvältä antaa eteenpäin vanhoja vaatteita, jotka olivat vain keräämässä pölyä vaatekaappissani.
 
Saatat jo ollakin tietoinen Marie Condo:n “Siivouksen Elämänmullistava Taika” kirjasta jossa on maaginen lause ’tuoko tämä minulle iloa?’. Käytän sitä pakatessani.
 
Jos kodin lisäksi myös elämäsi tai ajatuksesi tuntuvat sekasotkulta niin voit aloittaa järjestämällä jotain kotona. Ota pieni askel – voit laittaa yhden tavaran paikalleen päivässä tai valitset yhden tavaran jonka laitat kierrätykseen. Se voi tuntua uskomattoman pieneltä askeleelta, mutta jostainhan sitä on aloitettava ja joskus käy että kun aloitamme jotain saatamme tehdä enemmänkin kun aloitamme.
 
Luomalla selkeyttä ja organisaatiota yhdellä alueella voimme saada selkeyttä myös elämämme muihin osa-alueisiin. Huomaa myös, että tavarat keräävät myös energiaa – voit tuntea olosi kevyemmäksi energisesti, jos päästät irti tavaroista, jotka eivät enää palvele sinua.
 
Tämä pätee myös muistoihin ja tunteisiin jotka halusimme laittaa ö-mappiin – kehomme on kuin varasto niille. Jos varastoimme menneisyytemme kipupisteet pitkäksi aikaa käsittelemättä niitä, meidän on maksettava hinta varastosta. Se voi koitua epäterveelliseksi, koska nämä tunteet voivat myrkytää meitä. Yksinkertaisesti, elämämme ei toimi kovin hyvin, saatamme vetää puoleemme ihmisiä ja tilanteita, jotka muistuttavat meitä kipupisteestämme ja usein lisäävät kuormaamme. Saatamme sabotoida elämäämme ja unelmiamme tai kokea unihäiriöitä, masennusta, ja energian puutetta. Jos olet kokenut näitä oireita, kehotan sinua varaamaan ilmaisen session kanssani! Haluan auttaa sinua vapautumaan negatiivisista tunteista kuten katkeruudesta, vihasta, syyllisyydestä, häpeästä, ja mustasukkaisuudesta sillä ajan mittaan ne alkavat vaikuttaa kehoomme, immuunijärjestelmäämme, ja voi jopa johtaa sairastumiseen. Jos jatkamme varastoimista, se on kuin joisi myrkkyä päivittäin.
 
Lahjoitan viisi ilmaista 45-minuutin sessiota. Varaa sessio* tästä linkistä, se on minun keväinen lahja sinulle huhtikuun aikana.
 
Kevät on kasvun aikaa! Voit Istuttaa siemeniä uusille tavoille joita haluat vaalia!
 
Rakkautta & Valoa,
Katja
 
* Jos et ole vielä saanut ilmaista sessiota tänä vuonna, varaa ihmeessä aikasi nyt!

Pidetään yhteyttä!

Vastaa