Jätä Pelko Taaksesi

Oletko antanut valosi loistaa tänä vuonna vai onko pelko pitänyt sinua vankinaan? Nyt aloitamme vuoden viimeisen neljänneksen ja nyt on hyvä hetki tarkastella mitä on tapahtunut tähän mennessä ja mitä haluaisit saavuttaa loppuvuoden aikana?

 

Omat suunnitelmani muuttuivat rajusti kesän aikana. Sen sijaan että jatkaisin Kalifornian unelmaani suuntaankin Australiaan tässä kuussa! Mukautin siis suunnitelmiani ja asiaan suhtautumista. Nyt olen innoissani Australian matkastani ja mahdollisuudesta tavata ihania ihmisiä siellä! Ja en ole menossa tyhjin käsin, sillä otan minulle uskomattoman uudet ‘Instant Miracle’ ja ‘Peace Process’ taidot jotka opin syyskuussa!

 

Koulutuksen aikana todistin ihmeitä, jotka auttoivat ihmisiä kokemaan fyysisen kehon parantumista, vapautumista peloista, epäilyksistä ja rajoituksista rahan, rakkauden, terveyden, ja onnellisuuden suhteen. Koin valtavan ihmeen itsekkin kun vapauduin yhdestä suurimmista peloistani. Aikaisemmin tunsin, että ei ollut turvallista näyttää omia lahjojani. Tämä pelko oli koteloitunut palleaani ja kannoin sitä siellä. Olin pystynyt vähentämään kokemaani pelkoa sisäisen työn kautta, mutta nyt tuntuu, että viimeinkin vapauduin siitä. Kun nyt ajattelen jakaa lahjojani avoimesti, tunnen oloni rauhalliseksi ja olen innoissaan! Otin myös askeleen ajattelusta toimintaan – astuin ulos piilostani ja aukaisin karmasta kertovan Facebook sivuston.

 

Nyt suosittelen, että ajattelet omia tavoitteitasi hetkisen. Huomaa mitä tulee mieleen kun suuntaat ajatuksesi tavoitteisiisi. Kannustatko vai vähätteletkö itseäsi? Näetkö ratkaisuja vai esteitä? Siirrä sitten huomiosi kehoosi – mitä tunnet kehossasi? Huomioi kehosi viesti sinulle ja lähetä rakkautta ja valoa tuntemaasi tunteeseen.

 

Kun olet sallinut itsesi tuntea omaa rakkauttasi, voit luoda selkeän vision loppuvuodelle ja kirjata ylös konkreettisia askeleita, jotka aiot ottaa ennen vuoden loppua! Ja muista, että koskaan ei ole liian myöhäistä antaa valosi loistaa!

 

Rakkautta & Valoa,
Katja

Pidetään yhteyttä!

Vastaa