Kesäterveiset

Onko jotain, joka estää sinua tai jopa pysäyttää sinut kokemasta sisäistä tyyneyttä? Onko olemassa ristiriitaisia tunteita tai myrskyisiä ajatuksia menneestä?
 
Kesäkuussa lomailin Suomessa ja vietin muutamia päiviä maaseudulla kaukana kaupunkien melskeestä. Olin vapauttanut aikatauluani jotta voin vaan olla – ilman töitä, ilman internettiä, ilman aikataulua… Aluksi se oli minulle haaste, koska yrittäjänä olen tottunut tekemään jotain tai ideoimaan seuraavia askelmia.
 
Nyt annoin itselleni luvan rentoutua. Päästää irti suorittamisesta. Ja vain olla.
 
Aluksi ajatukset laukkasivat. Tunteet myllertivät. Tarkkailin niitä.
 
Ja sitten tuli hetki, jolloin vain nautin auringonsäteistä jotka lämmittivät jopa illalla. Nautin spontaanista meditaatiohetkestä laiturilla lammen tyyneyden innoittamana. Se oli kuin silta sisäiseen tyyneyteeni.

IMG_4419

Opi nauttimaan jokaisesta hetkestä elämästäsi. Ole onnellinen nyt. Älä odota jotain ulkopuolelta, joka tekee sinut onnelliseksi tulevaisuudessa. Ajattele kuinka todella arvokasta on aika, joka on sinun käytettävissä, onpa se sitten töissä tai perheesi kanssa. Jokaisesta minuutista tulisi nauttia. -Earl Nightingale
 
Jokaisesta minuutista nauttimisen tiellä voi olla menneisyytemme tapahtumat, ajatuksemme tai tunteemme. Joskus saatamme päättää tietoisesti tai tiedostamattomasti pitää itsemme kiireisenä koko ajan, koska se pitää nämä ratkaisemattomat asiat odottamassa vuoroaan. Kun on aikaa, nämä asiat saattavat pulpahtaa pinnalle, mutta ne eivät tule pinnalle sinua kiusaamaan vaan ne tulevat pinnalle jotta voit käsitellä ne ja löytää sisäisen tyyneyden.
 
Uskon, että on mahdollista tehdä rauha menneisyyden kanssa. Autan sinua mielelläni jotta voit nautiskella elämästä.
 
Kuulisin mielelläni sinusta – vastaa tähän viestiin ja kerro havainnoistasi ja uutiskirjeen herättämistä ajatuksistasi.
 
Mukavaa kesää!
 

Pidetään yhteyttä!

Vastaa