Matkalla tietämättömyydestä tietämykseen

Mitä tehdä, kun tulevaisuuden suunnitelmat kaipaavat selkeyttä? Ehkäpä saatat kamppailla kärsimättömyyden kanssa. kuten minä, kun haluaisit jo tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Taivaallinen tietämättömyys voi tuntua limbolta ennen kuin seuraavat askelmat paljastuvat meille, mutta asiaan voi suhtautua toisinkin.

 

Äskettäin mieleni oli täynnä kysymyksiä ja kaikenlaisia ​tulevaisuuden ​suunnitelmia kun olen taivaallisessa tietämättömyydessä minne matka vie minut seuraavaksi. Valmistun elokuun lopussa Spirituaalisen Psykologian Maisteriksi ja yksi luku elämänkirjastani lähestyy siis loppuaan. Tunsin painetta tietää mitä aion tehdä seuraavaksi kun ihmiset kyselevät tulevaisuuden suunnitelmistani. Ja tietysti rakastan tehdä suunnitelmia, joten leijuminen tietämättömyydessä tuntui epämukavalta.

 

Eräänä aamuna istuin patiolla Kalifornian auringon alla lukemassa Tosha Silverin kaunista kirjaa nimeltä ”Change Me Prayers – Hidden Power of Spiritual Surrender” (vapaa suomennokseni “Muuta Minut Rukoukset – Spirituaalisen Antautumisen Salainen Voima”). Yksi luku tuntui olevan kuin suora viesti minulle. Oikeastaan ​​se huusi minulle, koska se on kirjoitettu isoilla kirjaimilla. Se sanoi;

 

ÄLÄ JATKA OVEN HAKKAAMISTA.
PYSÄHDY JA ODOTA KUNNES OVI AUKEAA.

 

Nauroin kun näin itseni hakkaamassa kärsimättömästi maailmankaikkeuden ovea ja vaatimassa uutta karttaa elämänpolulleni. Annoin itselleni käskyn pysähtyä ja luottaa että ovi aukeaa. Kun otin silmäni pois kirjasta, huomasin että merituulen puhallus oli avannut vihreän puutarhaportin. Vannon, että se oli kiinni kun Istuuduin lukemaan! Mikä yhteensattuma! Kiitin maailmankaikkeutta hauskasta muistutuksesta että rukoukseni on kuultu ja voin rentoutua odottaessani uuden oven avautumista taivaalliseen aikaan.

Mahtava juttu on, että taivaallinen tietämättömyys voi muuttua tietämyksesi silmänräpäyksessä! Oletko koskaan kokenut, että yhtäkkiä vain yksinkertaisesti tiedät? Se on hetki, jolloin saat tiedon kipinän joka ohjaa ja selkeyttää seuraavan askeleen. Luota, että saat vastauksen kysymykseesi, et tarvitse jatkaa oven hakkaamista. Vastaus on jo matkalla ja se toimitetaan sinulle taivaallisen aikataulun mukaan. Tarvitset vain olla valmiina vastaanottamaan viestin, voit hiljentyä, suosia rentouttavia aktiviteettejä ja viettää aikaa luonnossa jos mahdollista.

 

Kuulisin mielelläni mielipiteesi tästä uutiskirjeestä! Oletko kokenut kun tietämättömyys muuttuu tietämykseksi?

 

Rakkautta & Valoa elokuuhusi,
Katja

 
PS. Oletko yrittäjä joka haluaa kasvattaa yritystää​n? Jos vastasit kyllä​, niin vastaisitko lyhyeen kyselyyn? Olen suunnittelemassa uutta valmennusohjelmaa ja haluan varmistaa​ että käsittelee sinulle tärkeitä asioita. Kiitos avustasi!

-> https://www.surveymonkey.com/r/W63BJBG

Vastausta odotellessa

Pidetään yhteyttä!

Vastaa