Matkalla Valossa

Kaksi vuotta sitten aloitin opinnot Santa Monica Yliopistossa ja viime sunnuntaina opiskeluni huipentuivat juhlaan kun valmistuin Spirituaalisen Psykologian Maisteriksi! Olen niin kiitollinen opettajilleni, Tohtori Ron & Mary Hulnickille, sillä he auttoivat minua päivittämään ja avartamaan tietoisuuttani. Päästin irti vanhoista tarinoistani, jotka eivät palvelleet minua.

 

Nyt istun patiolla kirjoittamassa tätä uutiskirjettä ja sulattelen onnen täyteistä juhlaviikonloppua, Kuuntelen lähistöllä olevien sirkkojen iltakonserttia. Saatan olla pimeyden ympäröimänä, mutta minulla on rauhallinen olo koska tiedän, että valo valloittaa pimeyden. Viimeisen practicumin aikana ennen valmistumista, opettajani kertoi kauniin metaforan jonka haluan jakaa kanssanne. Hän sanoi, että jos on olemassa kaksi vierekkäin olevaa huonetta joiden välissä on ovi. Yksi huoneista on täynnä pimeyttä ja toinen on täynnä valoa. Jos tämä väliovi avataan, niin se on valo, joka menee pimeyteen ja valloittaa sen. Valo on voimakkaampi kuin pimeys.

 

Me kaikki synnymme kauniin valon kanssa. Jotkut meistä, minä mukaan lukien, joudumme käymään läpi haastavia tapahtumia elämässämme. Aiemmin annoin niiden hetkien määritellä minut. Loin tarinoita joita kannoin mukanani. Nämä tarinat pitivät minua kahleissaan ja ne vetivät puoleensa kärsimystä. Minusta tuntui että kävelin yksin pimeydessä. Ehkä sinäkin olet joskus uskonut harhakäsitykseen, että olet menettänyt sisäisen valosi, mutta se ei ole totta!

 

Oletpa käynyt läpi mitä tahansa elämässäsi, valo ei ole koskaan jättänyt sinua, ei edes pimeimpänä hetkenä. Mielesi saattoi tehdä sinulle kepposen ja näit maailman tummennettujen lasien läpi. Kaunis valo on edelleen olemassa sinussa. Se on valmis loistamaan heti kun olet valmis päivittämään sinun kantamasi uskomukset ja tarinat, Vain sinä voit tehdä sen! Kukaan ei voi ottaa tarinoita pois sinulta, kunnes olet valmis päästämään niistä irti. Hyvä uutinen on, että se on mahdollista! Voit uhrata tarinat jotka eivät enää palvele sinua ja kävellä jälleen vapaana! Voit nauttia elämän ilosta ilman kärsimyksen taakkaa.

 

Voit alkaa keskittyä näkemään oman valosi. Anna itsellesi lupa loistaa!

 

Kuulisin mielelläni mielipiteesi tästä uutiskirjeestä! Annatko valosi loistaa? Kommentoi alle tai lähetä minulle s.postia osoitteeseen katja @ katjarusanen.com

 

Rakkautta & Valoa,
Katja

 

PS. Haluan jakaa kanssasi kuvan valmistujaisistani joka on täynnä purppuraa valoa! Tuo oli minulle oikein onnellinen hetki! Toivottavasti kuva säteilee iloa sinullekkin!

Pidetään yhteyttä!

Vastaa