Mitä sainkaan aikaan…

Miten mahtava kuukausi syyskuu onkaan ollut! En tiedä sinusta, mutta minulla on ollut aikamoinen kuukausi. Aloitin sen muuttamalla Puerto Banukseen (Espanja) ja allekirjoittamalla 9 kuukauden vuokrasopimuksen kuun ensimmäisenä päivänä. Se oli valtava helpotus matkaajan vuoden jälkeen, joka sisälsi 3 maanosaa ja yhteensä 13 muuttoa. Ei ihme, että tuntuu mukavalta vain istua terassillani ja ihailla kaunista näköalaa – näen La Concha vuoren ja Välimeren. Mutta henkioppaallani oli muita suunnitelmia minulle…
 
Sain peruutuspaikan 3-päivän kiertueelle Santiago de Compostelassa (Espanja), joka sisälsi 8 ​​km patikoinnin kuuluisalla pyhiinvaeltajien ’Camino:lla” ja sunnuntain Jumalanpalveluksen tuomiokirkossa. Yksi suosikkihetkistani matkan aikana oli kun pääsimme Cape Finisterre nimiseen paikkaan joka tarkoittaa maan loppua. Ilma oli sumuinen ja kylmä kun saavuimme tähän pyhään paikkaan, Perinteen mukaan pyhiinvaeltajat polttavat vaatteitaan, jättävät kuluneet saappaat ja rakentavat ristejä kiitokseksi. Kun henkinen johtajamme John Morton aloitti puheen, tiheä sumu peitti näkoalan. Hän johdatti meidät läpi ohjatun meditaation joka auttoi vapautumaan sidoksista. Kun avasin silmäni meditaation jälkeen, paksu sumu oli hälvennyt ja voin nähdä jälleen kauniin valon. Se oli hyvin maaginen hetki!
 
Paluulentoni laskeutui Sevilleen josta matka jatkui junalla ja sain katsella Andalusian maaseutua matkan aikana. Mutta vierivä kivi ei vielä ehdi sammaloitumaan … Lähetän tämän viestin Birminghamista (Iso-Britannia), jossa osallistun HayHouse:n ”I Can Do It” -tapahtumaan ja kunnioitan Louise Hayn kaunista muistoa.
 
Kun aloitamme lokakuun, me siirrymme vuoden viimeiselle neljännekselle. On siis aika ottaa loppukiri tämän vuoden tavoitteiden toteuttamiseksi.
 
Muistatko vielä itsellesi asettamasi tavoitteet vuoden alusta? Ota tammikuussa asetetut tavoitteesi tässä vaiheessa uudelleen arvoitavaksi. Oletko saavuttanut tai saavuttamassa nämä tavoitteet? Oletko priorisoinut tavoitteesi? Jos et, niin tarkkaile mitä on päässyt tapahtumaan, koska tietoisuus on avain tilanteen ratkaisemiseen. Tunnista, mikä on saanut pois radalta ja tee tarvittavia kurssikorjauksia. Huomaa mitä olet jo saanut aikaan ja määritä miten voit ryhtyä toimiin saavuttaaksesi tavoitteesi. Se on mahdollista! Kuten rakastettu Louise Hay sanoi: ”Tänään luon mahtavan uuden päivän ja mahtavan uuden tulevaisuuden.”
 
Kerro mitä suunnitelmia sinulla on loppuvuodeksi…

Pidetään yhteyttä!

Vastaa