Syntymäpäiväterveiset

Juhlistin syntymäpäivääni kuuntelemalla tuulikelloja riippumatossa. Kävelin rannalla ja kuuntelin Tyynenmeren aaltojen kohinaa. Illalla menin Deepak Chopran keskuksen jooga- ja meditaatiotunnille, jossa kuuntelin omaa kehoani.

 

Tunti oli täydellinen minulle, sillä tunnin mantra oli ”Om Ritam Namah” joka tarkoittaa ’Universumi tukee aikomuksiani ja toiveitani’. Se sai minut hymyilemään koska aiemmin tänään tein listan aikomuksistani ja toiveistani minun henkilökohtaiselle uudelle vuodelle. Näytti siltä, ​​että maailmankaikkeus oli saanut tilaukseni ja lupasi tukea sitä.

 

”Om Ritam Namah” – voit myös asettaa selkeän aikomuksen. Kun olet tehnyt sen, luota siihen, että tulos tulee olemaan parhaimmaksesi. Harjoita huomiosi kohdistamista tähän hetkeen sen sijaan että vaan odotat aikomuksesi toteutumista. Se tapahtuu ajallaan..

 

Nyt ihailen täysikuuta Kaliforniassa ja tunnen kiitollisuutta. Haluan käyttää tämän tilaisuuden ja kutsua sinut mukaan karman läpimurto webinaariini lauantaina, syyskuun 17 päivä, kello 21.00. Se on lahjani sinulle!

 

30-minuutin mittaisen webinaari aikana voit saada selvyyttä karman tuomista toistuvista kuvioista ja miten ne voivat vaikuttaa elämääsi. Teemme opastetun meditaation, jonka tarkoituksena on tukea eheytymistä ja kasvattaa tietoisuuttasi. Webinaari on englanninkielinen ja voit osallistua siihen mukavasti kotoasi käsin. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja rekisteröidy webinaariin:
https://www.facebook.com/events/284649691918189/

 

Ihanaa syyskuun jatkoa!

Rakkautta & Valoa,
Katja

Pidetään yhteyttä!

Vastaa