Tarkkailemisen lahja

Toivottavasti otat kesäkuun vastaan mukavissa tunnelmissa. Pitkän talven jälkeen on aika juhlia kesäkauden alkua pohjoisella pallonpuoliskolla.
 
Vietän kesäkuun kotimaassani. Odotan innolla kesän taikaa, yöttömiä öitä ja loputonta valoa. Se on valtava kontrasti talven kaamokseen.
 
Tämä muistuttaa minua, että me arvostamme niin paljon enemmän valoa, kun olemme kokeneet pimeyden. Dualistinen todellisuus, jossa elämme, perustuu oppimiseen polariteettien kautta kuten hyvä-huono, kuuma-kylmä, suru-ilo ja niin edelleen. Ne ovat kaikki osa tätä elämää, mutta voimme valita mitä me teemme niiden kanssaan.
 
Usein luokittelemme kokemuksiamme ja annamme niille leimoja. Mutta entä jos keskittyisimme kunkin kokemuksen opetukseen. Tämä voi auttaa päästämään irti joistakin leimoista jotka eivät palvele meitä ja näkemään selkeämmin mitä on/oli.
 
Miksi tämä on tärkeää? Koska leimat voivat pitää meidät jumissa menneiden tapahtumien kanssa ja myös saada meidät näkemään maailman tiettyjen linssien läpi. Voit testata tämän teorian. Skannaa elämääsi tästä hetkestä taaksepäin, kunnes löydät tapahtuman, jolla on mielessäsi negatiivinen leima. Tarkkaile, jos tapahtumalla on vielä emotionaalinen lataus: mitä tapahtuu kehossasi, mitä ajatuksia tulee mieleen, mitä tunnet? Jos tiedostat latauksen, voit aloittaa sisäistä rauhaa tuovan prosessin tapahtuneen kanssa.
 
Niin kauan kuin et ole rauhassa menneisyytesi kanssa, se on kuin punainen painike, jota ihmiset painavat. Tämä aiheuttaa reaktion sinussa joka saattaa saada sinut ajattelemaan, sanomaan tai tekemään jotain, jota kadut myöhemmin.
 
Mutta on mahdollista vapauttaa näistä punaisista painikkeista. Se on prosessi, jonka voit aloittaa tarkkailemalla ajatuksiasi – millaisia leimoja tai tuomioita olet antanut? Millaiset ​​tilanteet painavat tuota painiketta ja aiheuttavat ärsykkeen? Millaisia kuvioita toistat elämässäsi?
 
Kuvittele hetkisen ajan, millaista elämäsi olisi, jos sinulla olisi täydellinen sisäinen rauha tuon menneen tapahtuman kanssa … Se on mahdollista ja se on sinulle tarjolla.
 
Tarkkailu saattaa kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselta toiminnolta, mutta se on hyvin tehokas, koska se alkaa nostattaa tietoisuuden tasoa. Mutta sinun ei tarvitse uskoa mitä sanon, voit kokeilla itse! Aloita tarkkailemalla itseäsi yhden päivän aikana ja kirjoita ylös havaintosi. Se saattaa tuoda mielenkiintoisia näkemyksiä!
 
Rakkautta & Valoa,
Katja

Pidetään yhteyttä!

Vastaa