Elämäntaidon Valmentaja Katja Rusanen

 

Olen Katja Rusanen, koulutettu Elämäntaidon Valmentaja.

 

Suoritin opintoni kokonaisvaltaiseen parantamiseen erikoistuneessa opistossa Lontoossa (Holistic Healing College). Olen myös suorittanut Soul Plan Reading ja Theta-parantajan kurssit samaisessa opistossa. Minulla on Usui Reiki Master/Opettajataso, annan Reiki energiahoitoja ja minulla on oikeus opettaa kaikkia kolmea Reiki-tasoa.

 

Olen erikoistunut tukemaan ihmisiä voimaantumaan ja selvittämään ihmissuhteiden kiemuroita sekä autan ihmisiä konnektoitumaan intuition lahjaan! Intuitio auttaa tekemään vakaita päätöksiä. Koulutukseni ja elämänkokemukseni antavat erinomaisen tietotaito-pohjan valmennukselle voimaantumiseen ja rakastavien ratkaisujen löytämiseen. Valmennukseni auttaa sinua etenemään kohti elämäsi todellisia päämääriä ja voimaannut tekemään pieniä tai suuria positiviisia muutoksia elämässäsi. Jos haluat tukea omalle polullesi, olisin mielelläni henkilökohtainen valmentajasi.

 

Työskentelen Kaliforniasta käsin, mutta onneksi moderni teknologia mahdollistaa työskentelyn ympäri maailmaa Skypen ja puhelimen välityksellä. Tarjotakseni mahdollisimman tehokasta palvelua toimintani periaatteena on rehellisyys ja myötäeläminen. Olen sitoutunut kasvattamaan jatkuvasti omaa tietotaitoani, jotta pystyn entistä paremmin vastaamaan muuttuviin tarpeisiisi ja toiveisiisi.

 

Miksi erikoistuin voimaantumiseen, ihmissuhteisiin ja intuitioon? Oma elämänpolkuni sisältää traumaattisen kokemuksen, jonka jouduin kohtaamaan ollessani 16-vuotias. Olin juuri alkanet tapailemaan ensimmäistä poikaystävääni ja muutaman erittäin onnellisen viikon jälkeen, se tapahtui. Aika pysähtyi. Sydämeni pirstoutui tuhansiksi palasiksi, kun minulle kerrottiin ikävät uutiset. Hän oli tehnyt itsemurhan. Yhtenä päivänä hän oli täällä ja toisena päivänä hän oli poissa. En saanut varoitusta, enkä selitystä. Jäin jälkeen yrittäen ymmärtää tapahtunutta.

 

Matkani toipumiseen kesti vuosia. Aluksi en edes uskonut, että ansaitsin toipua tapahtuneesta ja olla onnellinen. Jäljelle jääneen syyllisyyden tunto painoi kovasti. Kamppailin vuosia sen kanssa. Eräänä päivänä menin kädestä ennustajalle löytääkseni jonkinmoista suuntaa elämälleni, sillä tunsin olevani täysin eksyksissä. Hän neuvoi minua pysähtymään ja etsimään vastausta sisältäni. Tämä etsintä toi minulle kuitenkin ymmärtämyksen, että olin aiheuttanut itselleni kärsimystä pitämällä kiinni menneisyydestä. Ymmärsin, että valinta oli minun joko olla tarinani vanki tai ottaa askel eteenpäin. Pikku hiljaa toivuin kun aloin konnektoitua omaan sisäiseeen voimaani. Aloin uskoa että parempia aikoja on tulossa minulle. Opin hyväksymään tilanteen ja itseni, löysin anteeksiannon, kiitollisuuden, positiiviset ajatukset ja avasin sydämeni rakkaudelle. Nyt voin sanoa että olen pystynyt vapautumaan menneestä ja oppinut rakastamaan elämääni uudestaan. Haluan auttaa toisia jakamalla mitä olen oppinut matkallani toipumiseen traumaattisesta kokemuksesta. Nyt näen kohtaamani vaikeudet lahjana, joka antoi minulle elämänkokemusta, jonka avulla voin auttaa myös sinua.

 

Olen kirjoittanut kolme englanninkielistä kirjaa, joiden kautta olen käsitellyt omia kokemuksiani ja tunteitaini. Ilmaiseminen eheyttää! teokseni ovat julkaistu nimillä “And You Must Love Me”, “But He Loves Me“ ja "If I Love Me". Kirjat ovat osa muutoksesta kertovaa trilogiaa.

 

Rakastan uusien haasteiden ottamista. Uudet tavoitteet pitävät minut aktiivisena. Yksi haasteistani oli onnistunut retki Afrikan korkeimman vuoren huipulle, Mt. Kilimanjaro Tansaniassa (5895 metriä). Sydäntäni lähellä on Amanin Lastenkoti, jossa kävin vierailemassa lastenkodissa ennen ja jälkeen Kilimanjaron valloitustani. Amani omistautuu suojelemaan Tansanian haavoittuvinta väestöä: katulapsia ja aids-orpoja. He pelastavat lapsia kaduilta ja auttavat lapsia monin eri tavoin, näin Amani antaa toivoa näiden lasten elämään. Sydämeni suli kun näin näiden lasten hymyt.

Copyright Katja Rusanen, 2015.