Uusi Vuosi, Uusi Alku

Hyvää Uutta Vuotta 2017!
 
Uusi vuosi on täällä! Toivottavasti sinulla on ollut mahtava alku vuodelle ja olet innoissasi uuden vuoden lupauksista ja tavoitteistasi!
 
Tällä kertaa aloitin uuden vuoden Australiassa! Tämä on ollut minun listallani siitä lähtien kun katsoin Sydneyn mahtavia ilotulituksia telkkarista pienenä tyttönä. Ja kyllä on sanottava, että ne olivat upea näky! Voit ihastella niitä tästä linkistä.
 
Viime viikolla mietiskellessäni uudenvuodenlupaustani mieleeni tuli sana joka ei halunnut lähteä pois. Se oli kuin välkkyvä sana mainostaulussa kunnes antauduin sille ja sanoin että se voi olla minua ohjaava avainsana uutena vuotena. Se ei ehkä olisi ollut ensimmäinen valintani ilman tätä henkioppaani lempeää ohjausta mutta tiedän että se on mainio sana minulle vuodeksi 2017. Minun vuoden sana on ‘WHOLEHEARTED’ jonka voi kääntää ‘varaukseton’ tai ‘koko sydämestäni’.
 
Heti kun sanoin ‘kyllä’ sanalle, muistin Brene Brownin lauselman jonka olen vapaasti suomentanut:
 
”Koko sydämestä eläminen on elämistä terveen omanarvontunnon kautta. Se tarkoittaa rohkeuden, myötätunnon ja yhteyden viljelemistä, jotta voi herätä aamulla ja ajatella, ”Ei ole väliä mitä saan tehdyksi ja kuinka paljon jää tekemättä, olen tarpeeksi.” Se on ajatus illalla nukkumaan mennessä, ”Kyllä, olen epätäydellinen ja haavoittuva ja joskus pelkään, mutta se ei muuta totuutta, että olen myös rohkea ja ansaitsen rakkautta ja yhteenkuuluvaisuutta.”
 
Tänä vuonna aikomukseni on elää koko sydämestäni. Tämä tarkoittaa myös sitä, että olen löytänyt rauhan menneen kanssa. Olen innoissani aloittaessani tämän uuden taipaleen!
 
Mikä on avainsanasi tälle vuodelle?
 
Kuulisin mielelläni sinusta – lähetä s.postia osoitteeseen katja@katjarusanen.com ja kerro suunnitelmistasi uudelle vuodelle.
 
Rakkautta & Valoa,
Katja
 
ps. Alta löydät Uuden Vuoden Lahjani sinulle!

 

Uusi vuosi merkitsee uutta alkua!

 
Onko sinulla on ollut vaikeuksia päästä yli myrskyisästä menneisyydestä, joka tuntuu vievän sisäisen rauhasi, energiasi ja pitää sinut jumissa? Jos vastasit kyllä, niin haluaisin kutsua sinut ilmaiseen ”Uusi Vuosi, Uusi Alku” sessioon!

 
Session aikana työskentelemme yhdessä seuraavien asioiden parissa:
=> Luomme selkeän vision uuden vuoden tavoitteistasi.
=> Paljastamme piilossa olevia haasteita, jotka saattavat olla esteenä tai hidasteena muutokselle tai jopa sabotoivat elämääsi.
=> Lähdet sessiosta uudistuneena, energisenä, ja inspiroituneena muuttaa vanhoja kuvioita niin, että voit taas elää ja rakastaa koko sydämestäsi!
 

Varaa sessiosi tästä linkistä.

 

Pidetään yhteyttä!

Vastaa