Valoa Marraskuuhun

Kun aloitamme marraskuun, astumme kiitollisuuden kuukauteen. Aloitamme kuun pyhäinpäivällä, jolloin hiljennymme kunnioittamaan esi-isiämme ja vainajia. Myöhemmin tässä kuussa voimme viettää kiitospäivää amerikkalaiseen tapaan. Kiitospäivä on ihana muistutus siitä, että voimme olla kiitollisia kaikesta mitä olemme ja kaikesta mitä meillä on. Voimme olla kiitollisia näistä joka päivä!
 
Joskus meillä tosin on hetkiä, jolloin kiitollisuus voi unohtua tai tuntua haastavalta, varsinkin kun käymme läpi vaikeita juttuja. Mutta se on juuri se hetki, jolloin kiitollisuus voi auttaa meitä jatkamaan eteenpäin. Voimme olla kiitollisia myös haasteistamme olivatpa ne pieniä tai suuria, sillä kaikella on merkityksensä…
 
Viime kuussa sain kokemuksen kuinka niin sanottu haaste voi ollakkin aihe kiitollisuuteen. Olin aikaisemmin työskennellyt tekstisuunnittelijan kanssa ja yhteistyömme oli sujunut loistavasti. Pyysin hänen apuaan opaskirjani kanssa ja ajattelin että tästäkin tulee mahtava kokemus… Mutta sen sijaan, että prosessi olisi sujunut helposti kohtasin vastustuksen paksun muurin. En vain halunnut työskennellä lainkaan hänen palautteensa kanssa. Yritin pakottaa itseäni, lahjoa itseäni, mutta sisäinen vastustukseni oli vieläkin siellä. Jatkoin työn lykkäämistä ja syytin itseäni että annoin tämän hyvän mahdollisuuden mennä hukkaan.
 
Sitten yhtenä päivänä olin kyllästynyt tuntemaan näin… Istuin alas ja päätin tutkailla vastustustani. Aloitin sisäisen matkan. Tarkkailin äskettäisiä toimia, ajatuksia ja tunteita. Kaivauduin syvemmälle ja syvemmälle vastustukseni moniin kerroksiin. Ensiksi huomasin, että olin tuntenut oloni erittäin haavoittuvaiseksi ja egoni oli pelännyt avautumista tällä tavalla, se tarvitsi lohdutusta. Jatkoin kaivamista. Jokainen kerros toi minulle enemmän selkeyttä, ja lopulta löytyi syy tähän. Ymmärsin, että olin yrittänyt työntää itseäni menemään suuntaan, joka ei tuntunut täysin omalta. Se suunta toimii monille, mutta se ei ollut minun kutsumukseni. Se oli syy, miksi osa minusta oli lyönyt jarrut pohjaan. Kun avauduin uusille mahdollisuuksille mitkä voisivat auttaa nostamaan jalan jarrulta, niin uusi opaskirjan nimi tuli mieleeni.
 
Päätin testata sitä. Heti kun vaihdoin nimen, tunsin muutoksen ja olin valmis painamaan taas kaasupoljinta. Työstin kaikki ehdotetut muokkaukset ja tein korjauksia jotta sisältö oli linjauksessa uuden nimen kanssa, sekä kirjoitin lisää. Olin taas luovuuden virtauksessa. Tunsin kiitollisuutta vastukselleni joka auttoi minut takaisin polulleni.
 
Nyt opaskirja ”7 Steps to Succeed on Purpose” on valmis! Olen innoissani että voin jakaa sen kanssasi.
 
Tunnistatko nämä
– Pelkäätkö salaa ettet täytä elämäntarkoitustasi?
– Väsynyt siitä ettei työsi tuota haluttua tulosta?
– Turhautunut olemaan näkymätön ja saavuttamatta ihmisiä joita tiedät pystyväsi auttamaan taidoillasi?
 
Jos tunnistit yhden tai useamman näistä asioista elämässäsi, lataa heti tarjoamani opas! Nyt on aika:
– Tutustua #1 syyhyn miksi jotkut epäonnistuvat, kun taas toiset onnistuvat luomaan haluamansa tulokset ja tulot
– Tunnista mikä on pitänyt sinua saavuttamasta haluamasi tuloksia (ja miten voit selvittää tämän tukoksen)
– 7 toimivaa askelta, jotka auttavat elämäntarkoituksen täyttämisessä
 
Tässä on linkki oppaaseen:
7 Steps to Succeed on Purpose
 
Mukavia lukuhetkiä! Olen avoinna palautteelle ja haluaisin mielelläni kuulla sinusta.
 
Rakkautta ja Valoa,
Katja
7 Steps to Succeed on Purpose (cover)

Pidetään yhteyttä!

Vastaa