Yhteys Äitimaahan

On taas se aika vuodesta, jolloin alamme avata sydämemme joulumielelle… Mutta on asia, joka vaatii huomiota ja haluan jakaa sen kanssasi! Kuten ehkä tiedätkin, nämä uutiskirjeen aiheet tulevat minulle kanavoituna. Halusin kirjoittaa sinulle kauniin jouluisen kirjeen niin tämä aihe ei jättänyt minua rauhaan, joten tässä se tulee…

 

Idea tähän viestiin tuli minulle kun vaeltelin Australian luonnossa. Kun olen luonnon ympäröimänä, tunnen oloni hoivatuksi. Aistin Äitimaan läsnäolon voimakkaasti täällä. Usein kävellessäni, näen palan lasia maassa. Noukin sen ylös, kuljetan sitä mukanani ja sitten laitan sen roskiin – se muistuttaa minua Karman puhdistamistyöstäni. Mutta se muistuttaa myös lapsuudestani. Minulla oli etuoikeus kasvaa maaseudulla missä metsä oli leikkipaikkani ja läheinen joki oli uima-altaani.

 

Myöhemmin päätin kuitenkin muuttaa maaseudulta kaupunkiin… Pienestä Louhiojan kylästä matkasin Joensuun kautta miljoonakaupunkien hulinaan. Rakastuin kaupunkien vilskeeseen ja kaupungit sen kuin kasvoivat. Kaksi viimeistä vuotta vietin Los Angelesissa, jossa on yksi Yhdysvaltain pahimmista otsonintuhoista.

 

On monia ihmisiä, jotka haluavat sulkea silmänsä ilmastonmuutokselta, mutta ole yksi niistä, joka pitää silmät auki ja ryhtyy toimiin!

 

Se voi tuntua ylivoimaiselta ja voi herätä kysymys miten yksi ihminen voi mitään muuttaa, kun jotkut poliitikot ja suuryritysten omistajat pitävät silmänsä tiiviisti kiinni. Mutta kun nostamme tietoisuuden taso, vaikutamme kollektiiviseen tietoisuuden tasoon ja kun se kasvaa yhä useammat ihmiset heräävät hoitamaan Äitimaata. Jokainen tekosi otetaan huomioon!

 
”Tiedämme liiankin hyvin, että mitä teemme on pelkkä pisara meressä. Mutta jos pisarat eivät olisi siellä, merestä puuttuisi jotain. ”- Äiti Teresa
 

Mikä voisi olla joululahjasi Äitimaalle? Jos tarvitset joululahjaideoita niin miten olisi valita yksi ympäristöystävällinen uusi tapa kuten kierrätys, kimppakyyti tai vaihtaa lamput kotona. Voit myös harkita termostaatin kääntämistä astetta alemmaksi.

 

On aika osoittaa rakkauttamme Äitimaalle! Kuulisin mielelläni millaisen lahjan ajattelit antaa ja millasia ajatuksia tämä uutiskirje herätti. Vastaa tähän viestiin! Toivon myös että jaat tämän viestin rakkaittesi kanssa!

 

Ihanaa Joulun odotusta!

 

Rakkautta & Valoa,
Katja

 

joulu

Pidetään yhteyttä!

Vastaa