Yksi Hyvä Ystävä

Helmikuu on kuukausi, kun juhlistamme Ystävänpäivää. Monissa muissa maissa tuo päivä keskittyy romanttiseen parisuhteeseen, ja jos sinulla ei ole kumppania, se saattaa olla yksinäinen hetki.
 
Ainakin, se oli minulle vuosia sitten… Muistan, että minulla oli hetki kuin ”Bridget Jones” elokuvasta kun istuin sohvalla ison jäätelöpurnukan kanssa itsesäälin vallassa. Viesti ex-partneriltani oli ollut viimeinen pisara kurjuuden päivääni, jolloin kaikki muut tuntuivat juhlistavan rakkautta, mutta minä olin yksin.
 
Tuolloin etsin rakkautta ulkopuolelta ja uskoin että minulla ei ollut rakkautta, koska olin aivan yksin.
 
Nyt näen asiat hyvin eri tavalla… Olen oppinut, että en voi löytää rakkautta ulkopuolelta, jos en ole löytänyt sitä ensin sisältäni. Se on ollut yksi elämäni oppikouluista. Karma toi minulle haasteita jolloin tuntui että olisi vaan ollut helpompaa sulkea sydämeni, mutta se ei ole miksi olen täällä. Haasteista huolimatta olen löytänyt uskalluksen pitää sydämeni avoinna ja rakastaa varauksetta.
 
Jossain vuosien varrella olet saattanut oppia olemaan rakastamatta itseäsi ja suojelemaan sydäntäsi. Ehkäpä sinulla on montakin syytä tehdä näin mutta kysypä itseltäsi, että mitä muuttuisi elämässäsi, jos voisit taas rakastaa itseäsi ja toisia koko sydämestäsi? Anna itsellesi hetki kuvitella tämä… Ja jos rakastat jo täydestä sydämestäsi, niin se on aivan loistavaa, mutta mitä jos voisit tuntea vieläkin enemmän rakkautta?
 
Mikä voisi olla mikroskooppinen muutos kohti varauksetonta rakkautta itseäsi kohtaan? Muista, että se voi olla hyvin yksinkertainen asia, joka kestää alle minuutin – vaikkapa antaisit itsellesi halauksen kerran päivässä. Ole ystävä itsellesi!
 
Kuulisin mielelläni sinusta – lähetä s.postia katja @ katjarusanen.com ja kerro suunnitelmistasi ja blogipostauksen herättämistä ajatuksistasi.
 
Rakkautta & Valoa,
Katja
 
ps. Alta löydät Ystävänpäivä Lahjani sinulle!
*********************************************
 

Uusi alku rakkaudelle!

 
Onko sinulla on ollut vaikeuksia päästä yli myrskyisästä menneisyydestä, joka tuntuu vievän sisäisen rauhasi, energiasi ja pitää sinut jumissa? Jos vastasit kyllä, niin haluaisin kutsua sinut ilmaiseen ”Uusi Alku” sessioon!
 
Session aikana työskentelemme yhdessä seuraavien asioiden parissa:
=> Luomme selkeän vision tavoitteistasi.
=> Paljastamme piilossa olevia haasteita ja tunnelukkoja, jotka saattavat olla esteenä tai hidasteena muutokselle tai jopa sabotoivat elämääsi.
=> Lähdet sessiosta uudistuneena, energisenä, ja inspiroituneena muuttaa vanhoja kuvioita niin, että voit taas elää ja rakastaa koko sydämestäsi!
 
VARAA SESSIOSI NYT!
 

Pidetään yhteyttä!

Vastaa